Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Mark Kuijlaars
Organisatieadviseur

Mark Kuijlaars

Mark Kuijlaars, geboren en getogen in Breda, heeft aan Avans Hogeschool de opleiding Accountancy afgerond. Na zijn opleiding ging hij aan de slag bij een accountantskantoor om vervolgens in 2017 de overstap naar Van Oers te maken. In eerste instantie in de rol van accountant, maar als snel bleek dat de rol van organisatieadviseur hem veel beter paste. Een rol waarin Mark bedrijven adviseert over hun financiën. Hij doet grondig onderzoek op dit gebied en gaat vervolgens aan de slag te gaan met het bedenken van oplossingen en de bijkomende consequenties om dit financiële advies te implementeren.
Mark Kuijlaars AAN HET WOORD

Door analytisch te werk te gaan kan ik diverse mogelijkheden in kaart brengen en uiteindelijk advies geven in hoe deze kansen zo goed mogelijk te benutten. Hoe eerlijker, hoe beter.

“Het begint allemaal met een sterke introductie. En hoewel ik dat toch liever face-to-face doe dan op papier, mag een eerst indruk niet ontbreken. Ik zal dan ook via deze weg de beknopte versie delen. Mijn naam is Mark Kuijlaars en ik ben een geboren en getogen Bredanaar. Het is dan ook niet voor niets dat ik verknocht ben aan deze stad: ik houd van het bourgondische karakter van deze stad. Je kunt mij tegenkomen wanneer ik het centrum intrek om nieuwe horecagelegenheden te ontdekken.

Het luisterende oor en de oprechte betrokkenheid is wat ik ontzettend belangrijk  vind en zelf terug laat komen in mijn manier van werken. Ik houd ervan om samen met de klant te kijken waar de behoefte ligt, welke doelen gesteld zijn of welke doelen we samen op gaan stellen om vervolgens analytisch aan de slag te gaan. Door analytisch te werk te gaan kan ik diverse mogelijkheden in kaart brengen en uiteindelijk advies geven in hoe deze kansen zo goed mogelijk te benutten. Hoe eerlijker, hoe beter. Want om de hete brei heen draaien daar heeft niemand wat aan.

Wat bij mij een glimlach op mijn gezicht tovert? De samenwerking met mijn collega’s Van Oers Organisatieadvies en het behalen van doelen met klanten waardoor er progressie in de bedrijven zit om zo de klant naar volle tevredenheid van dienst te zijn. We doen het tenslotte samen.”

mark kuijlaars
Mark Kuijlaars | Organisatieadviseur
Benieuwd wat Mark voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Mark.