Emiel Vogelaar
Organisatieadviseur

Emiel Vogelaar

Emiel Vogelaar heeft Bedrijfseconomie gestudeerd en heeft vervolgens een master Strategic Management afgerond aan de University van Tilburg. Na zijn studie is hij aan de slag gegaan als Interim-financial waarin hij drie grote opdrachten heeft afgerond in de rol van financieel medewerker, stock controller en business controller. Hier vond hij met name het contact met en het ontmoeten van nieuwe mensen ontzettend leerzaam. Door snel te wisselen van opdracht is zijn aanpassingsvermogen enorm snel gegroeid. Deze kennis en ervaring past hij momenteel toe in zijn rol als organisatieadviseur bij Van Oers Organisatieadvies.
Emiel Vogelaar AAN HET WOORD

Het is belangrijk om de klant te blijven betrekken in de ontwikkeling omtrent het project zodat het ook echt een gezamenlijke oplossing wordt. Alleen dan kan het breed gedragen worden en zal het een duurzame oplossing zijn.

“In mijn vrije tijd sport ik veel. Ik ben erg gedreven en probeer deze energie ook mee te nemen naar mijn werk. Daarnaast heb ik een sociaal leven waaruit ik ook veel energie haal. Ik ben opgegroeid in Woensdrecht en ik ben voor mijn studententijd verhuisd naar Breda waar ik nog steeds met veel plezier woon samen met mijn vriendin.

In de samenwerking mag van mij verwacht worden dat ik het onderste uit de kan haal en dat ik altijd betrokken ben bij dat wat er zich binnen de organisatie speelt. Ik vind het prettig als er duidelijkheid is in de verwachtingen van beide partijen. Hier neem ik dan ook zelf de leiding in. Het is belangrijk om de klant te blijven betrekken in de ontwikkeling omtrent het project zodat het ook echt een gezamenlijke oplossing wordt. Alleen dan kan het breed gedragen worden en zal het een duurzame oplossing zijn.

Mijn kernkwaliteit is toch wel mijn analytisch vermogen en mijn kritische blik. Door kritische vragen te stellen weet ik situaties vaak goed te conceptualiseren en hier een passend plan bij uit te denken. Dat gecombineerd met mijn data-driven mindset zorgt dat de rol van organisatieadviseur mij ontzettend goed past. Iets wat zo natuurlijk voelt, kan alleen maar het gewenst effect hebben als je ook nog eens zoveel affiniteit hebt met het type klanten dat wij adviseren als dat ik heb.

De mooiste herinnering aan een afgeronde opdracht? Dat is toch wel, dat ik nadat ik een langere tijd fulltime bij een klant intern actief was, het compliment mocht ontvangen dat ze mij zowel op persoonlijk als professioneel vlak gingen missen toen de opdracht afgerond was. Dat geeft een voldaan gevoel.”

Emiel Vogelaar
Emiel Vogelaar | Organisatieadviseur
Benieuwd wat Emiel voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Emiel.