Jolanda Joore
Senior adviseur bedrijfsvoering onderwijs

Jolanda Joore

Na te zijn afgestudeerd aan de HEAO in 1991 aan de studierichting accountancy is Jolanda als assistent accountant gestart bij Mazars. Daar is ze doorgegroeid tot manager en afgestudeerd als registeraccountant in 1996. Vanaf 2000 werd ze ook betrokken bij de onderwijsbranche en werd ze verantwoordelijk voor alle klanten in de onderwijssector. Sindsdien heeft ze deze sector niet meer verlaten.
Over Jolanda Joore

Bijdragen aan de ontwikkeling van mensen doet mijn ogen twinkelen

“In 2011 heb ik de overstap naar Dyade gemaakt. Daar adviseerde ik bestuurders over hun mogelijkheden met betrekking tot een strategisch beleid, financieel management en managementinformatie. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij Van Oers. Hier ben ik inhoudelijk verantwoordelijk voor de sectorgroep onderwijs. Ik ben betrokken bij alle opdrachten in de onderwijssector, zowel vanuit de administratieve ondersteuning, de ondersteuning bij begrotingen en managementinformatie en de controle.”

  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Van Oers Onderwijs

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Haal het optimale uit uw onderwijsinstelling. Onze financiële adviseurs en salarisspecialisten zorgen dat u efficiënt kunt werken.
Bekijk onze dienst Direct contact
Van Oers Onderwijs is de adviseur voor onderwijsinstellingen