Jack van Boxel
Senior adviseur bedrijfsvoering onderwijs

Jack van Boxel

Na het behalen van zijn HBO Accountancy aan Avans Hogeschool is Jack niet de accountantswereld ingegaan, maar begonnen als vakspecialist bij OSG, een onderwijsbureau. Die keuze vond hij niet lastig. Hij mocht deze diverse branche voorzien van zijn kennis in de financiële administratie.
Over Jack van Boxel

Onderwijs, iedere dag anders

“Na drie jaar ben ik teamleider geworden bij OSG. Ik werd verantwoordelijk voor het jaarrekeningtraject en de kwaliteit van het dossier. Verder ondersteunde ik collega’s met allerlei vraagstukken en was ik contactpersoon voor diverse schoolbesturen in het PO en VO. Uiteindelijk heb ik een andere keuze voor mijn loopbaan gemaakt. Ik ben gaan werken als medewerker Finance & Control bij een grote banketbakkerij. Toch bleef het onderwijs mij trekken. Van Oers timmerde ondertussen druk aan de weg in onderwijsland. Toen ik de vraag kreeg of ik het onderwijsteam van Van Oers wilde versterken, accepteerde ik de uitdaging. Gelukkig was dit een uitdaging met een goed verhaal: geen platte verwerking, ondersteunen waar behoefte aan is en het verhaal achter de cijfers is de basis voor de cijfers. Een goed verhaal dat we ook waarmaken!”

Naast Van Oers houdt Jack zich bezig als secretaris bij de Staatsexamens (VSO en Bonaire) en kan hij genieten van goede televisieseries.

  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Van Oers Onderwijs

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Haal het optimale uit uw onderwijsinstelling. Onze financiële adviseurs en salarisspecialisten zorgen dat u efficiënt kunt werken.
Bekijk onze branche Direct contact
Van Oers Onderwijs is de adviseur voor onderwijsinstellingen