Met het Coronadossier houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Joram Dictus
Senior IT auditor

Joram Dictus

Joram is gecertificeerd IT-auditor en daarnaast adviseert hij ondernemers op strategisch niveau op het gebied van IT & Security. Na zijn studie Information Management is Joram in dienst getreden bij een internationaal opererende accountantsorganisatie waar hij de nodige ervaring heeft opgedaan.
Over Joram

Op zoek naar de vraag, achter de vraag

“Om cliënten goed te kunnen adviseren, zoek ik altijd naar de vraag achter hun vraag of verzoek”. Hoe beter je hun beweegredenen kent – hoe beter je hen kunt helpen bij het realiseren van hun plannen en ideeën. Het directe contact met cliënten vind ik een van de boeiendste onderdelen van mijn werk.

Sinds 2016 is Joram naast zijn functie als IT-auditor verantwoordelijk voor team IT-Advies. Hier lost hij samen met zijn team probleemstukken op ten aanzien van IT. Hierbij kan gedacht worden aan het optimaliseren van primaire en ondersteunde processen, maar ook security- en rapportage gerelateerde vraagstukken. Tevens heeft Joram een belangrijke rol als het gaat om interne beheersingsvraagstukken.

  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Van Oers Audit

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Zekerheid over uw financiële verslaglegging? Bij Van Oers Audit kunt u rekenen op een kritische, effectieve en persoonlijke aanpak.
Bekijk onze dienst Direct contact
Audit-controle-jaarrekening