mr. G.T. (Gijs) Vernoij RB
Directeur fiscaal

mr. G.T. (Gijs) Vernoij RB

Gijs Vernoij heeft zich als belastingadviseur gespecialiseerd in internationale fiscaliteiten voor grotere bedrijven en directeur-grootaandeelhouders. Sinds 2011 is hij directeur bij Van Oers en verantwoordelijk voor Van Oers International. Een succesvol afgeronde universitaire studie fiscaal recht (Universiteit van Tilburg, 1998) staat aan de basis van zijn loopbaan als fiscaal juridisch specialist.
Over Gijs

Op zoek naar iemands beweegredenen

“Om cliënten goed te kunnen adviseren, zoek ik altijd naar de vraag achter hun vraag. Hoe beter je iemands beweegredenen kent, hoe beter je iemand kunt helpen bij het realiseren van hun plannen en ideeën. Het directe contact met cliënten vind ik een van de boeiendste onderdelen van mijn werk. Bij Van Oers ben je direct gesprekspartner van de ondernemer. Overigens ook voor mijn collega´s van de andere afdelingen, want wat is er nu leuker dan met collega’s van verschillende disciplines een uitdaging tot een goed einde brengen.

Ik waardeer de vrijheid die ik binnen de organisatie heb, waardoor ik o.a. mijn fiscale kennis breder kan delen via publicaties. Zo schrijf ik als vaste medewerker voor Kluwer een tiental artikelen per jaar voor het blad Belasting Advies in de praktijk en ben ik eindredacteur bij Avanzer-Advies. In deze artikelen leg ik arresten op een toegankelijke manier uit. Mijn overige tijd besteed ik, naast het volgen van bootcamps, graag samen met mijn vriendin aan het bezoeken van musicals, cabaret en theatervoorstellingen.”

  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Van Oers International

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ondernemen in het buitenland? Zorg dat u uw zaken goed geregeld heeft. Wij adviseren u.
Bekijk onze dienst Direct contact
Ondernemen in het buitenland? Van Oers International adviseert u