Agnet van Loenhout
HR-specialist

Agnet van Loenhout

Extern HR-adviseur Agnet van Loenhout is na het behalen van haar Bachelor Tourism & Hospitality Management begonnen als manager in het toerisme. Hierdoor heeft ze ook aan 'de andere kant van de tafel'gezeten met betrekking tot beleid, visie en vraagstukken. Na jarenlange ervaring maakte ze de in 2018 de overstap naar een arbodienst en is zo in het HR-vak gerold. Met haar ervaring en enthousiasme zet ze zich graag in om diverse HR-vraagstukken van onze klanten uit te voeren.
Agnet van Loenhout aan het woord

“Werkgevers en werknemers ondersteunen bij het bereiken van hun doelen”

Agnet is geboren en getogen Brabantse en dol op reizen, rockmuziek en mountainbiken. “Sinds ik me kan herinneren, heb ik altijd genoten van reizen. Ik geloof dat reizen de mogelijkheid biedt om jezelf te ontwikkelen, je horizon te verbreden en onvergetelijke herinneringen te creëren.”

Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan in de toerismebranche, waar ik waardevolle management ervaring heb opgedaan. Dit heeft mij gesterkt in het besef hoe belangrijk het is om personeel op een effectieve en efficiënte manier te managen, omdat zij het verschil maken in een organisatie. Mijn werkwijze kenmerkt zich door: samenwerking, vertrouwen en recht door zee te zijn.

Als HR-adviseur ga ik graag samen met de klant doelgericht te werk, om tot een mooi resultaat te komen. Ik geloof in het belang van het creëren van een positieve werkomgeving waarin medewerkers kunnen groeien en gedijen. Het is voor mij essentieel om zowel werkgevers als werknemers te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.