Vanoers.nlOver Van OersMedewerkersGerard van Nieuwenhuijzen
G.J. (Gerard) van Nieuwenhuijzen RB
Directielid fiscaal

G.J. (Gerard) van Nieuwenhuijzen RB

Gerard van Nieuwenhuijzen is eindverantwoordelijk voor de fiscale praktijk van kantoor Roosendaal. Het brede vakgebied fiscaliteit, en alles wat daarmee samenhangt, vindt hij uitdagend. Juist vanwege de voortdurende veranderingen op fiscaal terrein, dat hij vanaf begin jaren tachtig bestudeert. Eerst binnen de Belastingdienst (controleursopleiding 1985) en later aan de Federatie Belasting Academie in Rotterdam (in 1992 afgerond als beste van zijn jaargang, waarvoor hij de Meester Udo Prijs ontving). Gerard werkt sinds 1 december 1993 voor Van Oers.
Over Gerard

Fiscale kennis delen met ondernemers

“Fiscaliteiten houden je 100% in de actualiteit. Mijn honger naar nieuwe kennis en ontwikkelingen hoef ik daarom nooit te stillen. Die leergierigheid zit in mij. Ik vind het leuk om mijn verworven fiscale kennis te delen met ondernemers. Hen te helpen met het vinden van oplossingen voor fiscale vraagstukken. De huidige vergroening van het belastingstelsel is daar een mooi voorbeeld van. Ik denk met mensen mee over hoe ze het beste gebruik kunnen maken van de fiscale mogelijkheden om duurzaam ondernemersgedrag te stimuleren.

Voor Van Oers bouwde ik onze Zeeuwse praktijk op vanuit Goes. Dat werd in tien jaar een vestiging met zeventien medewerkers. In 2004 hebben we de kantoren Goes en Roosendaal samengevoegd om onze gezamenlijke kennis van accountancy en fiscaliteiten beter te combineren. Ik werk nu voor bedrijven in zowel West-Brabant als in Zeeland. Zelf woon ik met mijn vrouw op Zuid-Beveland; centraal tussen de klanten en tevens de ideale uitvalsbasis voor een ‘Rondje Oosterscheldekering – Zeelandbrug’ op de racefiets. Iedere zondag in weer en wind.”

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Van Oers Belastingadvies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ook zorgeloos ondernemen? Wij helpen u met uw financiën en fiscale vraagstukken.
Bekijk onze dienst Direct contact
Belastingadviseur voor uw fiscale zaken