Vanoers.nlMedewerkersWinand Leenaars
Winand Leenaars
Transactiemanager

Winand Leenaars

Winand studeerde International Business aan de Universiteit van Tilburg. Gedurende zijn studie heeft hij reeds een grote affiniteit ontwikkeld met Corporate Finance en de fusie- en overnamemarkt in het bijzonder. Om zich verder te specialiseren op dit vlak heeft Winand een tweede Master, Financial Management, gevolgd. Sinds begin 2010 is Winand werkzaam bij Van Oers Corporate Finance.
Over Winand Leenaars

“Het mooiste aan het corporate finance vak vind ik de diversiteit. Het biedt niet alleen een diversiteit aan branches, ondernemingen en disciplines, maar daarnaast ook een grote diversiteit aan mensen.”

Winand was betrokken bij uiteenlopende fusie en overnametrajecten waaronder de verkoop van Henningsen Nederland aan het Japanse Ariake, de verkoop van Bettinehoeve aan het Zwitserse Emmi, de verkoop van Flevorubber aan het management en diverse kooptrajecten voor Ooperon.

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Van Oers Corporate Finance

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u zeker weten dat u met de juiste partij aan tafel zit voor uw fusie of overname? Van Oers Corporate Finance is uw professionele adviseur.
Bekijk onze dienst Direct contact
Sparringpartner