Victor Edel
Transactiemanager

Victor Edel

Opgegroeid in een ondernemersgezin kent Victor als geen ander het reilen en zeilen binnen ondernemingen. Na het afronden van de Master Finance aan de Universiteit van Tilburg is Victor begin 2013 in dienst getreden bij Van Oers Corporate Finance. Door het combineren van een sterke theoretische basis met een praktische insteek is Victor in staat om ondernemers op een nuchtere en verhelderende manier bij te staan, met oog voor het optimale resultaat.
Over Victor Edel

"Professioneel, persoonlijk en doortastend, voor optimaal resultaat"

In 2017 heeft Victor een theoretische verdieping gemaakt op het gebied van bedrijfswaarderingen. Met het afronden van de executive master of Business Valuation aan TIAS Business School is hij ingeschreven bij het NIRV (Nederlands Instituut voor Register Valuators).

Geregeld verzorgt Victor masterclasses Fusies & Overnames (voor ondernemers, bankiers en advocaten) of treedt hij op als gastspreker tijdens bedrijvendagen. Hierbij deelt hij graag zijn kennis en ervaringen op het gebied van overnames. Om overname-professionals in Zuid-Nederland dichter bij elkaar te brengen draagt Victor namens Van Oers Corporate Finance bij aan de organisatie van de netwerkbijeenkomsten van M&A in het Zuiden (www.menainhetzuiden.nl).

Victor is betrokken geweest bij vele uiteenlopende (internationale) opdrachten, waaronder de verkoop van geitenkaasproducent Bettinehoeve aan het Zwitserse Emmi, de verkoop van diverse windturbine- en zonneparken van Delta NV aan Eneco, de verkoop van Tyrenet Midden Brabant aan een MBI’er en de fusie van Mardenkro met het Franse Sudlac. Daarnaast heeft Victor vele opdrachtgevers bijgestaan in financieringstrajecten (o.a. gericht op uitbreidingen van productiefaciliteiten) en op het gebied van bedrijfswaarderingen (o.a. gericht op nulmetingen / waarde-verbeteringstrajecten, bedrijfsoverdrachten binnen families en participaties van werknemers).

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Van Oers Corporate Finance

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u zeker weten dat u met de juiste partij aan tafel zit voor uw fusie of overname? Van Oers Corporate Finance is uw professionele adviseur.
Bekijk onze dienst Direct contact
Sparringpartner