Thom Deckers
Overnameadviseur

Thom Deckers

Adviseur Thom studeerde in Tilburg, woont in Den Bosch en werkt in Breda. Hij komt oorspronkelijk uit Purmerend maar is inmiddels een echte Brabander. Hij is transparant, empathisch en betrokken en legt graag al zijn klanten in de watten.
THOM DECKERS aan het woord

Complexe vraagstukken

“Buiten kantooruren zoek ik mijn vrienden graag op. Of ik sta op de tennisbaan of op de karatemat. Dat doe ik namelijk al sinds mijn tiende. Tijdens mijn opleiding is mijn interesse voor cijfers en waardebepaling ontstaan. Ik vind het leuk om complexe vraagstukken op te lossen, zowel cijfermatig als procesmatig.”

Persoonlijk

“Je volledig in een opdracht storten. De moeite nemen om de klant te leren kennen. Het opbouwen van een band met de klant. Samenspel. Het zijn allemaal belangrijke elementen om iets vol overgave te kunnen doen. Los van zakelijke verhalen ga je ook persoonlijke dingen delen. Ga je vol overgave voor je werk? Dan zijn dus ook kantoortijden relatief.”

“Los van zakelijke verhalen ga je ook persoonlijke dingen delen. Ga je vol overgave voor je werk? Dan zijn dus ook kantoortijden relatief. ”

Geduldig

“Ik ben rustig en geduldig. Ik geef de ander graag wat extra aandacht als dat nodig is. Het zijn geen kleine keuzes waar onze klanten voor komen te staan. Daarom moeten het weloverwogen keuzes zijn. Het brengen van minder leuk nieuws hoort daar soms ook bij. Als je samen een doel voor ogen hebt, mag ook dit soort nieuws er zijn.”

Thom Deckers
Thom Deckers | Overnameadviseur
Benieuwd wat Thom voor u kan betekenen?
Onze specialisten gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem direct contact op met Thom.
Over Thom Deckers

Recent afgeronde deals: