Teun Onstenk
Senior adviseur

Teun Onstenk

Hij is enthousiast, vastberaden en heeft een werklust die reikt tot aan de Taj Mahal. De zeven oude en zeven nieuwe wereldwonderen zien is zijn grootste droom. Maar in de tijd dat hij niet reist, is hij overnameadviseur bij Van Oers. Dit is Teun Onstenk.
Teun Onstenk aan het woord

Nieuwsgierig

“Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek en naar Tilburg verhuisd voor mijn master Finance. Noem me nieuwsgierig en ik zeg volmondig ja. Een nieuwe stad. Tennis en squash. Een theatervoorstelling die mij flink aan het lachen maakt. Deals rond maken of evenementen organiseren. Alles wat nieuw is, vind ik leuk. Dat typeert mij.”

110%

“Vol overgave? Dat mag je van me verwachten. Of laat ik het anders zeggen: dat mag je van me eisen. Als ik iets doe, ga ik er honderdentien procent voor. Ik sta altijd aan. Ik heb geen negen-tot-vijfmentaliteit. De klant heeft mij namelijk juist buiten deze tijden hard nodig. En dan ben ik er.”

“Vol overgave. Dat mag je van me verwachten. Of laat ik het anders zeggen: dat mag je van me eisen.”

Vertrouwenspersoon

“De waarde van je bedrijf in kaart brengen of een business case opstellen. Ik verlies jou als klant nooit uit het oog. En je gevoelens ook niet. Je bedrijf verkopen is een emotioneel proces. Ik ben graag die vertrouwenspersoon waarmee je kunt levelen.”

Over Teun Onstenk

Recent afgeronde deals:

Teun Onstenk
Teun Onstenk | Senior adviseur
Benieuwd wat Teun voor u kan betekenen?
Benieuwd wat Teun voor u kan betekenen? Onze Corporate Finance specialisten staan voor u klaar. Neem contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!