Nick van Bruggen
Adviseur

Nick van Bruggen

Hij studeerde in Canada, liep stage in Londen en strandde op onze werkvloer in Breda. Nick van Bruggen is een echte wereldreiziger. Onderbouwd en nuchter. Die begrippen zijn deze analist niet vreemd.
Nick van Bruggen aan het woord

Persoonlijke benadering

“Tijdens mijn stage in Londen ben ik mijn hart verloren aan de thema’s fusies en overnames. Ik heb me daarna verder gespecialiseerd in het thema overname. Daarbij staat een persoonlijke benadering bij mij hoog in het vaandel. Iets waar we bij Van Oers erg goed in zijn. Ben ik niet aan het werk dan zoek ik graag de rust op. Ik duik in een boek of spring op mijn snowboard.”

Betrokken

“Volledige betrokkenheid bij een opdracht. Van begin tot eind. Daar komen veel verschillende dingen bij kijken. Flexibel zijn. Soms een stapje terug nemen om iets opnieuw van afstand te bekijken. Of extra werken als dat nodig is. Je hebt pas vol overgave gewerkt wanneer er geen vragen meer over zijn bij de klant. Of bij jezelf.”

“Je hebt pas vol overgave gewerkt wanneer er geen vragen meer over zijn bij de klant. Of bij jezelf.”

Cijfers

“Bij Van Oers heb je zicht op een project van A tot Z. Je mag overal aan meedoen. Binnen dit proces maak ik het liefst gebruik van mijn analytisch vermogen. Ik vind het leuk om met cijfers bezig te zijn. Het vertalen van deze cijfers naar een uitvoerbaar plan dat voor iedereen te begrijpen is, daar ben ik goed in.”

Over Nick van Bruggen

Recent afgeronde deals:

Nick van Bruggen
Nick van Bruggen | Adviseur
Benieuwd wat Nick voor u kan betekenen?
Benieuwd wat Nick voor u kan betekenen? Onze Corporate Finance specialisten staan voor u klaar. Neem contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!