Jerry van Leent
Manager

Jerry van Leent

Hij is energiek, opportunistisch en oplossingsgericht. Hij sluit niet graag deuren maar laat ze altijd op een kiertje staan. Social skills vindt hij echt belangrijk. Net als het kunnen ontspannen aan zee. Dit is Jerry, de manager van het team.
Jerry van leent AAN HET WOORD

Gastvrijheid

“Ik heb een hotelschool-achtergrond. De gastvrijheid en passie voor eten en drinken die ik daar heb opgedaan, neem ik mijn leven lang mee. Goed zorgen voor mensen. Het zit in mijn bloed. Of dat nou voor mijn twee kids en vrouw is of voor de klant. Als ik wil ontspannen dan ga ik naar het strand. Ik vind het heerlijk aan de zee!”

Langetermijnbelang

“Als ik mezelf qua inspanning er niet op kan betrappen dat ik een steekje heb laten vallen. Dan weet ik dat ik alles heb gegeven. Vergelijk het met in de file staan. Stel jezelf de vraag: ben ik op tijd vertrokken? Ja? Dan is het pure overmacht. Vol overgave is ook het in kaart brengen van het langetermijnbelang. Het verder denken dan je neus lang is. Het hebben van een compleet plan en strategie.”

“Jij bent de klimmer, ik jouw reisgids. Onderweg geef ik je advies over wanneer je jezelf moet zekeren of welke paden je kunt nemen om even een stukje te wandelen.”

Samen

“Oplossingsgerichtheid. Nee is geen optie. Ook met een omweg kunnen we jouw einddoel bereiken. Maar we doen het wel samen. Jij bent de klimmer, ik jouw reisgids. Onderweg geef ik je advies over wanneer je jezelf moet zekeren of welke paden je kunt nemen om even een stukje te wandelen. Jij hebt de top het beste in zicht dus je moet uiteindelijk zelf de keuzes maken. Maar jou naar de top helpen? Daar zal ik alles aan doen!“

Jerry van Leent
Jerry van Leent | Manager
Benieuwd wat Jerry voor u kan betekenen?
Benieuwd wat Jerry voor u kan betekenen? Onze Corporate Finance specialisten staan voor u klaar. Neem contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!
Over Jerry van Leent

Recent afgeronde deals: