Vanoers.nlMedewerkersJerry van Leent
Jerry van Leent
Transactiemanager

Jerry van Leent

Jerry is een professional met jarenlange ervaring als overnameadviseur. Ondanks zijn studie aan hotel businessschool Hotelschool The Hague, ontwikkelde hij al snel zijn interesse voor Corporate Finance en de menselijke interactie tijdens een overnameproces, waar de social skills die tijdens deze opleiding worden bijgebracht goed van pas komen. Daarna besloot hij zich verder financieel te specialiseren door de master in Financial Management aan de Business Universiteit Nyenrode te volgen. Deze opleiding rondde hij eind 2010 af om vervolgens in 2011 als M&A Consultant bij Van Oers Corporate Finance te starten.
Over Jerry van Leent

“Adviseren op ratio met de juiste dosis empathie”

Om zich verder te specialiseren in bedrijfswaarderingen volgde Jerry in 2014 nog de postdoctorale studie Business Valuation aan de Erasmus Universiteit, waarna hij werd bijgeschreven in het Nederlands register voor Register Valuators (NiRV).

Jerry is een gedreven en oplossingsgerichte overname-adviseur die ook regelmatig Masterclasses Fusie & Overnames verzorgt voor klanten en relaties van Van Oers Corporate Finance. Daarnaast is hij als founding partner een van de initiatiefnemers van M&A in het Zuiden. Dit nieuwe en Zuid-Nederlands initiatief is ontstaan om de “M&A industrie” in het zuiden van Nederland te promoten en nog beter op de kaart te zetten. M&A in het Zuiden wil dit bereiken door geregeld netwerkbijeenkomsten te organiseren www.menainhetzuiden.nl/.

Jerry was betrokken bij uiteenlopende fusie en overnametrajecten. Zo ondersteunde hij onder meer de aandeelhouders van Easyflex bij de realisatie van een (management) buy-out, adviseerde hij de Forum Group bij de overname van JetSupport en het verder het uitrollen van de buy & build strategie. Verder was hij betrokken bij de volgende internationale deals, waaronder de verkoop van displayproducent Vinke Display aan Schumacher Packaging, grossiersgroep APS aan Sator (onderdeel van LKQ Inc.), lasbeschermingsmiddelen-producent Cepro aan Indutrade Benelux en broodmiddelenverbeteraar Best Bake aan Lallemand Inc.

 

  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Van Oers Corporate Finance

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u zeker weten dat u met de juiste partij aan tafel zit voor uw fusie of overname? Van Oers Corporate Finance is uw professionele adviseur.
Bekijk onze dienst Direct contact
Sparringpartner