Gino Pel
Analist

Gino Pel

Hoe meer kennis, hoe beter. Dat lijkt wel het motto van Gino Pel. Hij is leergierig en zeer gedreven om zijn tanden te zetten in vraagstukken van ondernemers. Bonuspunten: hij heeft twee katten.
Gino Pel aan het woord

De vaart erin

“Met mijn partner en onze twee katten woon ik hoog boven Rotterdam. Ik vind: als Rotterdammert moet je toch echt hardlopen langs de Maas, dus dat doe ik regelmatig. Daarbij zet ik graag een tandje bij om de vaart erin te houden. En dat doe ik ook in mijn werk.”

Ontzettend gedreven

“Je kunt wel zeggen dat ik me al sinds het begin van mijn studie vol overgave in de wereld van investeringen stortte. Ik ben ontzettend gedreven en leer graag nieuwe dingen. Daardoor zet ik altijd die spreekwoordelijke extra stap. Met als resultaat dat ik mijn master cum laude afrondde.”

Impact maken voor ondernemers

“Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in allerlei verschillende investeringshoeken, maar het mkb heeft mijn hart gestolen. Samen met collega’s werken aan adviezen die echt belangrijk zijn voor ondernemers. Dat vind ik heel gaaf. Door goed te luisteren naar wat ondernemers nodig hebben, vinden we voor ingewikkelde vraagstukken een heldere oplossing. Daar kun je de klok op gelijk zetten.”

Gino Pel
Gino Pel | Analist
Benieuwd wat Gino voor u kan betekenen?
Benieuwd wat Gino voor u kan betekenen? Onze Corporate Finance specialisten staan voor u klaar. Neem contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!