Vincent Heijligers
Directeur fiscaal

Vincent Heijligers

Vincent Heijligers is als Directeur fiscaliteit in zijn element als hij met directeur-eigenaren uit het MKB kan samenwerken aan (fiscale) oplossingen. Ondernemers waarderen zijn daadkracht en pragmatisme. Vincent is prettig in het contact, kundig in zijn werk.
Over Vincent

“Mijn hart ligt dicht bij de ondernemer”

“Als een klant zich geholpen voelt, ben ik tevreden! Daar doe ik het voor; mijn hart ligt dicht bij de ondernemer. In mijn werk heb ik het contact met ondernemers altijd opgezocht. Bij Van Oers kreeg ik die kans vanaf het eerste moment. Na mijn studie Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werkte ik enkele jaren bij één van de big four. In 2008 stapte ik bewust over naar het regionale Van Oers. Ik houd van de korte lijnen bij Van Oers, zowel intern als extern. In de afgelopen jaren heb ik me bij Van Oers mogen ontwikkelen van Junior belastingadviseur naar Directeur fiscaliteit. Ook in deze rol ondersteun ik ondernemers rechtstreeks bij hun plannen en problemen en het uitstippelen van fiscale structuren.

Mijn ambitie is om Van Oers Roosendaal te laten meebewegen met de actuele behoeftes van ondernemers én van medewerkers. Dat begint met signaleren, openstellen voor veranderingen en zaken bespreekbaar maken. In dat continue vernieuwingsproces vorm ik graag een verbindende schakel tussen de oudere en jongste generatie. Binnen Van Oers maak ik deel uit van de Commissie Vaktechniek Fiscaal. Zo help ik de fiscale kwaliteit van Van Oers breed te borgen. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn dochter en met de mannen van serviceclub Ronde Tafel 57 Bergen op Zoom. De stad waar ik van oorsprong vandaan kom en met plezier woon.”

  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Van Oers Belastingadvies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ook zorgeloos ondernemen? Wij helpen u met uw financiën en fiscale vraagstukken.
Bekijk onze dienst Neem direct contact op
Fiscaal advies van Van Oers Belastingadvies