Lees hier alles over de ontwikkelingen rondom Prinsjesdag en het Belastingplan

Vanoers.nlOver Van OersMedewerkersGerard van Nieuwenhuijzen
G.J. (Gerard) van Nieuwenhuijzen RB
Directeur fiscaal

G.J. (Gerard) van Nieuwenhuijzen RB

Gerard van Nieuwenhuijzen is werkzaam vanuit kantoor Roosendaal. Het brede vakgebied fiscaliteit, en alles wat daarmee samenhangt, vindt hij uitdagend. Juist vanwege de voortdurende veranderingen op fiscaal terrein, dat hij vanaf begin jaren tachtig bestudeert. Eerst binnen de Belastingdienst (controleursopleiding 1985) en later aan de Federatie Belasting Academie in Rotterdam (in 1992 afgerond als beste van zijn jaargang, waarvoor hij de Meester Udo Prijs ontving). Gerard werkt sinds 1 december 1993 voor Van Oers.
Over Gerard

Het gaat om meer dan alleen fiscaliteit

“Het mooie van het fiscale vak is dat het altijd in beweging is. Veel maatschappelijke en economische veranderingen vinden hun weerslag in de fiscale wetgeving. Mijn uitdaging is nog steeds deze veranderingen op de voet te volgen en te implementeren bij onze cliënten. En daarbij gaat het niet alleen om de beste fiscale positie. De oplossing moet wel passen in de totaalstrategie van het bedrijf.

In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in het “Familiebedrijf”. Ik merkte bij cliënten dat er behoefte was aan meer dan alleen fiscale oplossingen. Voor mij reden om binnen Van Oers het “Kenniscentrum voor DGA en Familiebedrijf” op te zetten. Bedrijfsopvolging, bedrijfsoverdracht en vermogensstucturering hebben daarbij mijn bijzondere aandacht.

Inmiddels ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam voor Van Oers. Mijn cliënten zijn met name gevestigd in Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden tot aan Rotterdam.

In mijn vrije tijd pak ik graag de racefiets om een rondje door het mooie Zeeuwse landschap te rijden.”

  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 2 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Van Oers Belastingadvies

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ook zorgeloos ondernemen? Wij helpen u met uw financiën en fiscale vraagstukken.
Bekijk onze dienst Direct contact
Belastingadviseur voor uw fiscale zaken