Lees hier alles over de ontwikkelingen rondom Prinsjesdag en het Belastingplan

Hilke van Dongen MSc. RA
Directeur Audit

Hilke van Dongen MSc. RA

Hilke van Dongen is directeur Van Oers Audit. Het is de functie die zij al als stagiaire bij Van Oers ambieerde. “Met alle mogelijkheden binnen Van Oers om je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen, heb ik die ambitie in 2023 kunnen waarmaken.”
Over Hilke

“De sfeer van een persoonlijk kantoor met een hoge kwaliteitsstandaard”

Vanaf dag één valt Hilke voor de sfeer bij Van Oers. Dat gevoel is gebleven. “Naast de sfeer is het de hoge kwaliteitsstandaard die mij bij Van Oers altijd heeft aangetrokken.”

Hilke start na haar afstuderen als trainee binnen Audit en vervult daar diverse functies. Nu als Directeur Audit. Zij heeft zich ontwikkeld tot een vakinhoudelijk sterke registeraccountant, met haar persoonlijke benadering als grote kracht. “Binnen Van Oers krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook is er alle ruimte om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen. Je blijven ontwikkelen, vind ik belangrijk. Dat past bij mijn hoge ambitieniveau.”

Hilke is vanaf 2018 verantwoordelijk voor de interne operatie bij Van Oers Audit. In deze rol hebben procesvernieuwing en procesverbetering haar continue aandacht. “Door het optimaliseren van de interne processen zetten we een aantrekkelijke en professionele werkomgeving neer. Als interne organisatieprocessen immers efficiënt verlopen, zorgt dat voor een hogere medewerkerstevredenheid, hogere klanttevredenheid en een beter rendement. Van Oers is een organisatie die continu in beweging is en daardoor is er altijd voldoende verbeterpotentieel in de eigen organisatie. Hierdoor blijft het uitdagend en interessant om de interne organisatie mee te laten groeien, de algehele verbetercultuur van Van Oers draagt hier enorm aan bij.”

Naast de verantwoordelijkheid voor de interne operatie, focust Hilke met haar jonge, gedreven en hechte auditteam van zo’n tachtig medewerkers op auditvraagstukken bij controleplichtige klanten. Het is de samenwerking met klanten en collega’s die haar energie geeft. “De onderlinge betrokkenheid bij Van Oers is groot en dat spreekt mij aan. Ik probeer altijd het beste uit mezelf en het team te halen om zo elkaar en de klant verder te brengen”. Haar lijfspreuk is dan ook: ‘Great things in business are never done by one person, they are done by a team of people.’

“Audit is een organisatieonderdeel met veel deadlinedruk, maar ik benader dat positief. Stress heeft immers nog nooit iets goeds gebracht. Anderen benoemen vaak dat ik zo vrolijk ben en vol energie zit. En dat is ook zo, zowel op mijn werk als thuis in Oosterhout, waar ik het met mijn man en onze twee jonge kinderen fijn heb. Daarnaast ben ik buiten mijn werk maatschappelijk actief, namelijk als gecommitteerde bij Avans en als lid van de Raad van Advies bij AAFM (Academie voor Algemeen en Financieel Management) eveneens bij Avans Hogeschool. Ook zet ik me vanuit Rotary Mark & Aa in voor lokale en internationale goede doelen; het is mijn manier om samen met andere enthousiaste ondernemers iets terug te doen voor de maatschappij.”

  • Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Wij streven ernaar om binnen 2 werkdag contact met u op te nemen.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Hilke van Dongen
Hilke van Dongen | Directeur Audit
Benieuwd wat Hilke voor u kan betekenen?
Onze specialisten staan voor u klaar. Neem contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zij helpen u graag verder!