Vanoers.nlOver Van OersEvenementenVan Oers Marathon Brabant

Van Oers Marathon Brabant

  • 27 oktober om 09:00
  • Etten-Leur

Sportief met Van Oers

Ongeveer anderhalf miljoen mensen lopen hard. Waar de een traint voor de hele of halve marathon, loopt een ander twee keer in de week een rondje van 5 kilometer om de conditie bij te houden. Hardlopen is laagdrempelig en het draagt bij aan een gezonde levensstijl. Bij Van Oers moedigen we daarom ook alle vormen van hardlopen aan. Dat is ook de reden dat we het sponsorcontract met Stichting Marathon Brabant verlengd hebben. Van Oers blijft sowieso tot 2022 hoofdsponsor van dit gezellige, Brabantse event.

De waardering van de deelnemers is ieder jaar ongekend hoog en dat maakt dit event zo bijzonder. Het verbindt mensen met elkaar en dat hebben we de afgelopen jaren van dichtbij mogen ervaren. Teams die samen de finish bereiken, individuele lopers die worden aangemoedigd door het publiek en lopers die hun ultieme doel hebben bereikt. Tijdens het event moedigt iedereen elkaar aan. Dat is waar wij blij van worden. We zijn dan ook trots op alle deelnemers die meedoen aan de Van Oers Marathon Brabant.

Evenement voor onze klanten

Ieder jaar nodigen we onze relaties en klanten uit om samen met ons aan de start van de familieloop, 5 kilometer of 10 kilometer te verschijnen. Allemaal in ons eigen tempo, met onze eigen doelen én met één gezamenlijk streven: de finish bereiken. Het is een sportief event met een ontspannen en fijne sfeer, dat is minstens zo belangrijk. Restaurant De Zwaan wordt elk jaar omgetoverd tot het ‘Van Oers Marathon House’. De thuishaven van onze genodigden en de plek waar we na afloop genieten van een verfrissend drankje en een lekker hapje. En waar we bovenal vieren dat we de finish hebben bereikt en genoten hebben.

Van Oers Accountancy & Advies
Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
Laat een terugbelverzoek achter of bekijk onze diensten en branches en vind daar de perfecte specialist.
Bekijk mogelijkheden Terugbelverzoek phone