Vanoers.nlOver Van OersEvenementenTransportseminar ‘Midden in de dynamiek 2.0’

Transportseminar ‘Midden in de dynamiek 2.0’

  • 13 - 13 november 16:30 - 20:30
  • AVT | Roosendaal
Transportseminar

Transport

Het transportteam van Van Oers organiseert op woensdag 13 november een transportseminar bij AVT in Roosendaal. Het onderwerp ‘Midden in de dynamiek 2.0’ zal deze avond centraal staan. U opereert in een dynamische sector waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Reden genoeg om daar eens bij stil te staan en om te kijken hoe u daar het beste op kunt anticiperen.

*Dit seminar is uitsluitend op uitnodiging

Agenda 13 nov

Sprekers

Kevin Vierhout | Advocaat en partner bij Vallenduuk Advocaten

Mr Kevin Vierhout (partner) is sinds 2006 werkzaam bij Vallenduuk Advocaten. Hij zette zich mede in voor de opening van de eerste vestiging buiten Nederland, namelijk in Polen. Per 1 januari is Kevin toegetreden als partner bij Vallenduuk Advocaten. Hier zet hij zich onder andere in voor transportondernemingen die te maken krijgen met weg- en bedrijfscontroles in binnen- of buitenland. Samen met u zorgt Kevin ervoor dat u optimaal bent voorbereid op dat wat er komen gaat. Door zijn jarenlange praktijkervaring weet hij precies waar de inspectiediensten op controleren. Samen met u inventariseert hij waar de mogelijke risico’s liggen om zo de kans op boetes tot een minimum te beperken. En valt er dan toch een boete op de deurmat? Geen nood. Kevin zal alles uit de kast halen om die boete aan te vechten. Inmiddels heeft hij een groot aantal succes geboekt, doordat hij hoge boetes aanzienlijk heeft weten te reduceren of zelf tot nihil heeft weten terug te brengen. Verder is Kevin Vierhout een vaste columnist voor Nieuwsblad Transport en geeft hij regelmatig lezingen over de laatste ontwikkelingen binnen de logistieke sector.

Kevin Vierhout

 

Michelle Vrolijk | Advocaat bij Vallenduuk Advocaten

Michelle Vrolijk

Michelle Vrolijk werkt sinds 2010 bij Vallenduuk Advocaten en is sinds 2013 advocaat. Michelle is gespecialiseerd in (internationaal) arbeidsrecht en cao-recht. Meer in het bijzonder is zij gespecialiseerd in zaken die zien op het grensoverschrijdend detacheren van personeel en alles wat daaraan verbonden is. Denk aan uitzendkrachten, collegiale inleen en uitcharteren. Ze adviseert haar klanten oer compliancy met Europese wet- en regelgeving, internationale arbeidsvoorwaarden en toepasselijkheid van de Nederlands cao Beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen (CAO BGV). Op dat gebied voert zij regelmatig grootschalige bedrijfscontroles (audits) uit bij transportondernemingen. Daarnaast is Michelle Vrolijk gespecialiseerd in cao-nalevingszaken van de cao Beroepsgoederenvervoer. Klanten kunnen bij haar terecht voor advies en bijstand tijdens cao-controles van bijvoorbeeld Stichting VNB (FNV) of SNCU (uitzendwezen).

 

Winand Leenaars | Transactiemanager bij Van Oers

Winand Leenaars studeerde International Business aan de Universiteit van Tilburg. Gedurende zijn studie heeft hij reeds een grote affiniteit ontwikkeld met Corporate Finance en de fusie- en overnamemarkt in het bijzonder. Om zich verder te specialiseren op dit vlak heeft Winand een tweede master, Financial Management, gevolgd. In 2010 is hij gestart bij Van Oers Corporate Finance waar hij inmiddels werkzaam is als transactiemanager. Binnen deze rol is hij projectverantwoordelijk en stuurt hij de verschillende dealteams aan. Dagdagelijks is hij betrokken bij de koop- en verkooptrajecten in diverse branches. Gedurende de jaren heeft Winand veel ervaring opgedaan in de transport- en logistieke sector en in deze sector reeds meerdere ondernemers begeleid bij zowel aankoop- als verkooptrajecten. De transport- en logistieke sector is altijd in beweging en voortdurend op zoek naar vernieuwing, schaalvergroting en een verdere efficiëntieslag. Hierdoor kenmerkt de transport- en logistieke sector zich door een actieve overnamemarkt.

Winand Leemans

 

Ronald Kingma | Eigenaar van Access42

Ronald Kingma

Ronald Kingma startte zijn carrière bij de ING bank waar hij in eerste instantie werkzaam was als netwerk engineer en waar hij vervolgens de functie betrad van security architect voor de online bankieren omgeving. In 2007 richtte Ronald ISSX op, later bekend als SecureLabs als onderdeel van de SecureLink groep. ISSX specialiseerde zich in ethical hacking en vulnerability management. In juli 2016 nam hij afscheid van SecureLabs en richtte hij, samen met Jeffrey Jansen, Access42 op. Access42 legt de focus op cybersecurity als onafhankelijke speler op het grensvlak van mens, organisatie en techniek. Ronald beschikt over de kennis en de vaardigheden om een verschil te maken binnen cybersecurity door zijn organisatorische- en technische kennis. Tijdens het transportseminar zal Ronald Kingma ingaan op de methodieken van een hacker, inclusief praktijkvoorbeelden. Hoe komt een hacker binnen, welke kwetsbaarheden gebruikt hij en wat zijn de gevolgen van een hack voor uw organisatie? Ronald zal afsluiten met een live demonstratie van een hack aanval.

 

Ton van Tilburg | Eigenaar AVT

Ton van Tilburg is eigenaar van de A. Van Tilburg groep (AVT). Een echt familiebedrijf met een passie voor techniek in drie verschillende divisies. AVT is actief in de wegtransportsector waarbij we onze klanten ontzorgen met merk ongebonden onderhoud aan trucks en trailers en tevens een groothandel voor trucktraileronderdelen en werkplaatsbenodigdheden voor bedrijven die zelf repareren.

De tweede divisie is actief in de hydrauliek; van service en onderhoud tot engineering en serieproductie. Dit voor zowel mobiele hydrauliek als industrie, offshore en civiel. Voor deze tak hebben we ook een moderne machinefabriek met CNC machines. De derde divisie is een software ontwikkelteam waar in-house een oplossing is ontwikkeld, waarbij met een erg lage administratieve last een zeer grondig inzicht verkregen wordt in de kosten per kilometer van equipment. In dit dienstenpakket zit een softwareoplossing voor transporteurs waarmee ze (eindelijk) een grondig inzicht kunnen krijgen in de onderhoudskosten van het wagenpark. Dit onderwerp, en waarom dit belangrijk kan zijn, zal tijdens de seminar worden toegelicht.

Ton van Tilburg

Van Oers Accountancy & Advies
Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
Laat een terugbelverzoek achter of bekijk onze diensten en branches en vind daar de perfecte specialist.
Bekijk mogelijkheden Terugbelverzoek phone