Vanoers.nlOver Van OersEvenementenGeef sturing aan uw rendement

Geef sturing aan uw rendement

  • 26 september 16:00 - 18:00
  • Princeville Breda | Princenhagelaan 5 | 4813 DA Breda
Rendementsverbetering
Rendement is meer dan alleen het resultaat van hard werken, het is naar onze mening iets waar u sturing aan kunt geven. Om dit voor elkaar te krijgen is het in ieder geval van belang om grip te hebben op uw financiële administratie, zodat u kunt monitoren of uw acties bijdragen aan het behalen van uw doelen. Het einde van het jaar wordt veelal gebruikt voor het opstellen van deze doelen middels de begroting. Laat dit een mooi moment zijn om deze begroting als instrument te gebruiken bij het verbeteren van uw rendement. Over hoe dit moet, vertellen we u graag tijdens onze cursus.   Wij zijn ervan overtuigd dat een heldere visie (en daarmee een focus) samen met de juiste sturingsinformatie bijdragen aan een verbetering van uw rendement. In deze cursus nemen wij u mee in de stappen hoe u het rendement van uw onderneming sturing kunt geven en op welke manier de planning & control cyclus hieraan kan bijdragen.

Waarom deze cursus?

Wilt u aankomend jaar een goede start maken en doelgericht uw rendement verbeteren? Dan is het van belang dat u een strategie met concrete doelstellingen en een bijhorende begroting heeft. Pak nu het stuur in handen en volg de cursus rendementsverbetering!

De cursus helpt u als ondernemer om grip op uw rendement te krijgen. U wordt meegenomen in de stappen van het creëren van een heldere visie, strategie en bijhorende doelstellingen en hoe u in control kunt komen en blijven om deze doelstellingen te behalen

Verhoogde interactiviteit

Vragen over uw persoonlijke situatie kunt u na afloop direct – en uiteraard vertrouwelijk – met de docent bespreken. Zo heeft u een onmiddellijk bruikbare en relevante cursus, waardoor u de opgedane kennis morgen in de praktijk kunt brengen.

Voor wie is deze cursus bestemd?

Deze bijeenkomst is bestemd voor alle bestuurders in een organisatie.

Kosten: gratis!

Wij bieden u deze cursus gratis aan.

Inschrijven

U kunt u tot uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de cursus inschrijven.

Aantal deelnemers

Wij hanteren een groepsgrootte van 20 personen. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van de kennis en ervaring van onze docent en kunt u uw eigen praktijksituatie op een interactieve manier toetsen aan die van uw collega cursisten.

Cursus vol?

Klik dan hier om uzelf op onze wachtlijst te plaatsen. Als er nieuwe data bekend zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Annulering en vervanging

Als u bent verhinderd kunt u zich altijd door een collega laten vervangen. Wilt u dit dan wel aan ons doorgeven met een e-mailbericht aan academy@vanoers.nl
Mocht u de inschrijving willen annuleren, dan ontvangen wij uw bericht hiervan graag uiterlijk 5 werkdagen van tevoren via e-mail op academy@vanoers.nl.

Van Oers Academy behoudt zich het recht voor de cursus te allen tijde te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. U wordt hierover in dat geval natuurlijk tijdig geïnformeerd.

 

Van Oers Organisatieadvies
Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
Laat een terugbelverzoek achter of bekijk onze diensten en branches en vind daar de perfecte specialist.
Bekijk mogelijkheden Terugbelverzoek phone