Vanoers.nlOver Van OersEvenementenCursus ‘De WAB, ingrijpende veranderingen voor de werkgever’

Cursus 'De WAB, ingrijpende veranderingen voor de werkgever'

  • 22 oktober 19:00 - 21:00
  • Van der Valk Hotel Princeville | Princenhagelaan 5 | 4813 DA Breda
WAB cursus

Cursus

‘De WAB, ingrijpende veranderingen voor de werkgever’

De nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)komt eraan! Weet wat er verandert!

Op 28 mei 2019 is de eerste kamer akkoord gegaan met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Deze wet zal per 1 januari 2020 in werking treden. Op dinsdag 22 oktober praten wij u bij!

 

Inhoud van de bijeenkomst

De wijzigingen die in deze wet opgenomen zijn kunnen grote gevolgen hebben voor werkgevers. De duur dat u tijdelijke contracten mag geven wordt gewijzigd, u bent veel sneller een transitievergoeding (ontslagvergoeding) verschuldigd, tijdelijke werknemers krijgen meer rechten en kunnen daardoor meer gaan kosten dan vaste werknemers. Ook wordt het iets makkelijker om personeel te ontslaan, maar daardoor wel weer duurder. En dit zijn slechts enkele van de wijzigingen die eraan zitten te komen.

Ook wordt er op deze avond aandacht besteed aan de Regeling compensatie transitievergoeding. Met deze regeling kunnen werkgevers de transitievergoeding die zij aan hun arbeidsongeschikte werknemers na 2 jaar ziekte hebben uitbetaald, onder voorwaarden gecompenseerd krijgen door het UWV.

 

Voor wie is deze bijeenkomst bestemd?

Deze bijeenkomst is bestemd voor ondernemers (met personeel), hr-functionarissen.

Kosten: gratis!

Wij bieden u deze bijeenkomst gratis aan.

Inschrijven

Inschrijven kan hier. U kunt u tot uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst inschrijven.

Cursus vol?

Klik dan hier om uzelf op onze wachtlijst te plaatsen. Als er nieuwe data bekend zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Annulering en vervanging

Als u bent verhinderd kunt u zich altijd door een collega laten vervangen. Wilt u dit dan wel aan ons doorgeven met een e-mailbericht aan academy@vanoers.nl
Mocht u de inschrijving willen annuleren, dan ontvangen wij uw bericht hiervan graag uiterlijk 5 werkdagen van tevoren via e-mail op academy@vanoers.nl.

Van Oers Academy behoudt zich het recht voor de cursus te allen tijde te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. U wordt hierover in dat geval natuurlijk tijdig geïnformeerd.

 

Van Oers Loonadvies
Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
Laat een terugbelverzoek achter of bekijk onze diensten en branches en vind daar de perfecte specialist.
Bekijk mogelijkheden Terugbelverzoek phone