Van Oers Marathon Brabant. Voor de échte doorzetters!
Van Oers Marathon Brabant. Voor de échte doorzetters!
Indoor icekarten met Van Oers. IJskoud kicken!
Indoor icekarten met Van Oers. IJskoud kicken!

Evenementen

Van Oers Marathon BrabantVan Oers is hoofdsponsor van de Van Oers Marathon Brabant. Een pittige uithoudingsstrijd waar lopers het tegen elkaar én zichzelf opnemen. Het evenement speelt zich, iedere laatste zondag van oktober, af in en om Etten-Leur en trekt steevast duizenden deelnemers en toeschouwers.

Als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Op deze pagina vindt u een overzicht van de nieuwsberichten, foto's en video's die voor, tijdens en na afloop van de marathon worden gepubliceerd.

Lees meerIJskoud kicken!Bij indoor IceKarten gaat het niet zozeer om snelheid maar om beheersing. Voor Van Oers Accountancy & Advies geen onbekende term. Daarom zijn we sponsor geworden van Sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen. Dat geeft ons de mogelijkheid onze relaties de ijskoude kick te laten beleven van de Europese primeur op kartgebied; indoor IceKarten!

Icekarten is de allernieuwste sensatie bij Skidôme, waarbij alles draait om behendigheid. De elektrisch aangedreven karts zijn uitgevoerd met spikebanden en glijden door middel van driften over het ijs. Geen slijtage aan banden, geen smeermiddelen en geen gebruik van brandstof. Schoon en IJskoud kicken dus!

Wilt u deze sensatie ook graag met ons beleven? Vul dan het formulier in.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijf:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Vraag of opmerking: