mr. drs. C.J. J. (Kees) Vermeer (RB)

Kees Vermeer is een fiscalist pur sang. Hij houdt van het bijhouden van de ontwikkelingen in zijn vakgebied fiscale economie. De basis voor zijn fiscaal economische kennis legde hij aan de Universiteit van Tilburg (fiscale economie, 1985) en aan de Universiteit van Leiden (fiscaal recht, 1999).

“Blijven investeren in fiscale kennis”

“Fiscale economie is een vakgebied dat zich continue ontwikkelt. De wet- en regelgeving verandert voortdurend op dit vlak. Door te blijven investeren in mijn fiscale kennis, kan ik mijn cliënten goed van dienst zijn. Veel relaties zijn ons kantoor – Van Oers Oosterhout - al meer dan 25 jaar trouw; dat maakt de samenwerking heel speciaal.

Het is de diversiteit aan type ondernemingen die ik mag adviseren, wat het werk voor mij óók boeiend maakt. Van metaalbewerkingsbedrijf en transportonderneming tot de bakker op de hoek. Als fiscaal directielid kijk je op veel verschillende plekken in de keuken mee. De diversiteit van klanten uit het MKB was eind jaren tachtig de reden waarom ik koos voor een loopbaan bij Van Oers. Een keuze die ik nog altijd onderschrijf. Met plezier.”

kees vermeer