Het Dental team staat voor u klaar
Het Dental team staat voor u klaar

Van Oers, uw tandheelkundig specialist

Patiënten zijn kritischer dan voorheen, verzekeraars maximaliseren de vergoedingen voor behandelingen. De patiënt zal dus zelf nog kosten moeten maken, grote behandelingen als kronen en bruggen worden dan ook vaker uitgesteld. De tarieven staan onder druk. Naast tandarts bent u natuurlijk ook ondernemer, hoe speelt u op deze brancheontwikkelingen in?

We zien ook steeds vaker dat het meerstoelenconcept wordt gehanteerd, waarbij u als tandarts de spil bent tussen de stoelen en de assistenten en mondhygiënistes. Door een optimale werkverdeling kunt u op deze manier de omzet per stoel laten toenemen, evenals het rendement. Dit is wel een wijze van werken die u moet liggen als tandarts. Hoe is de stoelbezetting binnen uw praktijk geregeld?

Hoe zit het eigenlijk met de financiële kant van uw praktijk, hebt u actueel inzicht in de financiële prestaties van uw praktijk? Hoe ziet de prognose voor volgend jaar eruit?

Dit zijn slechts enkele vraagstukken waar we graag met u mee aan de slag gaan.

Net zoals een gebit is onze dienstverlening maatwerk!

Als dentaal specialist bent u niet alleen bezig met de professionele zorgverlening aan uw patiënten. U bent ook ondernemer en streeft naar continuïteit en een gezond rendement. Daarmee krijgt u te maken met allerhande wet- en regelgeving en afspraken met verzekeraars. Deze specifieke materie vraagt om een accountant en adviseur die gespecialiseerd is in uw branche.

Als u deskundig advies of specialistische ondersteuning nodig hebt, doet u het liefst zaken met gelijkgestemden. Dat is de reden waarom veel partijen kiezen voor Van Oers Accountancy & Advies. U ontmoet er namelijk mensen zoals ú, met een hoog ambitieniveau, uitblinkend in hun vak. Met ondernemingszin en visie, altijd op zoek naar nieuwe wegen. Mensen die gaan voor de hoogste score. Als specialist verdient u ook een gespecialiseerde accountant en adviseur, iemand die u begrijpt en weet hoe uw praktijk werkt. Iemand die u stimuleert en daadwerkelijk als businesscoach mee bouwt aan uw praktijk. Bij Van Oers bent u verzekerd van die expertise: maak kennis met het Van Oers dental-team!

Online financieel dashboard

Benieuwd naar ons online financieel dashboard? 

Online financieel dashboard

 

Op maat dienstverlening voor tandartsen
Kost uw administratie te veel tijd?

Vrijwel bij elke tandartspraktijk zien we het. Er valt veel tijd te besparen als het om de administratie gaat. Simpel door bijvoorbeeld de administratiesoftware met de bankapplicatie en uw praktijksoftware te koppelen zodat er geen handmatige invoer meer nodig is. Benieuwd of uw administratie optimaal is ingericht?

Zorg actualiteiten

Zorg actualiteiten

Het Van Oers Zorg Team